Walk-in tattoo, hoe werkt het?

Wil je graag een tattoo, maar heb je geen zin om lang op voorhand een afspraak te maken in je drukke agenda? Dan is een walk-in tattoo de perfecte oplossing! Een walk-in tattoo is zeer eenvoudig. We leggen je hier uit hoe alles in zijn werk gaat.

Wanneer je Kingpin Tattoo & Piercing Shop hebt gevonden, dan heb je in ieder geval al een goede eerste stap gezet. Voor een walk-in tattoo loop je gewoon eenvoudig onze zaak binnen. Daar kan je alvast wat rondsnuffelen en, indien je nog niet weet wat je precies wil, een kijkje nemen in de boeken van de tattoo-artiest. Daar vind je een heleboel tekeningen terug van een of meerdere artiesten met hun contactgegevens. Uiteraard kan je hun werken uit het verleden ook bekijken op hun Facebook- of Instagrampagina, of zelfs hun website als ze die hebben.

Vervolgens kan je met de tatoeëerder jouw idee of voorstel overleggen. Het kan wel zijn dat je even moet wachten of dat je later zal moeten terugkomen als ze nog (te lang) bezig zullen zijn met een klant, of als de artiest die jij wenst niet aanwezig is. Een tatoeëerder kan immers helaas maar met één persoon tegelijk bezig zijn.

Ten slotte ga je naar de baliemedewerker en vraagt of het mogelijk is om een walk-in tattoo te zetten op het moment dat jij daar bent. Als een walk-in tattoo om welke reden dan ook niet mogelijk is, dan kan je later terugkomen of een afspraak boeken bij onze baliemedewerker. Uiteraard kan je bij onze baliemedewerker ook met al je andere vragen terecht over bijvoorbeeld het ontwerp, de duur van het plaatsen van een tattoo en de prijs ervan.

CONTACTFORMULIER:

0 of 350